DAY 23 - the most important ones

Tomorrow is my very first visit to the National Oncology Center in Slovakia (still the name scares me a lot). Let me thank MY FAMILY, MY GIRLFRIEND and MY FRIENDS for a great deal of support.  I love you all! Last but not least, METALLICA and MY DRUMS are keeping me sane and making me look forward to the future and all the things that are awaiting me. All of you tilt the scales of my hopes to the positive side…and I am grateful for that.

3 komentáre:

  1. Niekde som citala, ze cit robi cloveka vyrecnejsim. Zrazu, ked nam srdce prekypuje citmi a pocitmi, chceme ich dostat von. A zistime, ze by sme to asi nedokazali v obycajnom prude zivota. Ze ten pretlak v nas dokaze vymodelovat vety, ktore intuitivne citime, ale nevyslovili by sme ich v takomto tvare. A vtedy dokazeme aj viac prejavit lasku a spolupatricnost k ludom, ktori su okolo nas a ktorych sme brali ako samozrejmost a nezamyslali sme sa nad tym, ze by sa tento stav niekedy mohol zmenit.
    Ja viem, svoj osud si nakoniec musime prezit kazdy sam. Ale ten pocit, ze mame okolo seba ludi, ktori nas maju radi, myslia na nas, modlia sa za nas (po ceste z prace v klastore), ten naozaj pomaha. Som rada, Tomy, ze my patrime do nasej velkej silnej rodiny.


    Trust I seek and I find in you
    Every day for us something new
    Open mind for a different view
    and nothing else matters

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tomi, veľmi Ti všetci držíme palce a myslíme na Teba. Blogy si ukladaj budú zaujímavou súčasťou Tvojej biografie úspešného businessmana a veľkým povzbudením pre ďalších mladých ľudí.
    All family love you.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Katka, pekne povedane. Dakujem Vam vsetkym. Idem doplnat este...este je toho dost co povedat a este je toho dost predomnou...

    OdpovedaťOdstrániť